• banner

Skrevet til Lynsey

Luftstøver, refererer til en bærbar flaske med trykluft, som kan sprøjte en trykblæst for at blæse støv og krumme væk.Luftstøvere har forskellige navne som f.eksdåseluft or gas støvsugere.Denne type produkt er ofte pakket som en blikdåse og andet tilbehør, herunder en ventil, en udløser eller dyse og et forlængerrør.

Air-duster-2

Fordele

1. Bekvemmelighed og hurtig rengøringseffekter de vigtigste berørte fordele.Generelt er luftduster designet til anvendelse på elektronik.Det kan give dig en hånd til hurtigt at rengøre små og små kroge med støv, når du presser dysen mod målet.Forlængerrør kan bruges til at fjerne støv i trange områder.

2. Vi fylder blikpladen medugiftigt og miljøvenligt drivmiddel.Det betyder, at vi ikke vil bruge billige råvarer.Så uanset om brugergruppen er unge eller ældre, er voresluftstøverer sikkert og sundt for dem, hvis de bruger det korrekt.Men vær opmærksom på ikke at komme tæt på den, når du bruger den til at rengøre det snavsede hjørne.

Air-duster-3

Sådan bruges Air Duster

1. Åbn pakken og tag forlængerrøret ud.Sæt forlængerrøret fast på dysen.Riv fligen fra aftrækkerenheden.Hold dåsen i oprejst stilling, når du sprøjter.

2.For at fjerne støv og snavs fra svært tilgængelige områder, skal du rette forlængerrøret langs sprækkerne på dine enheder og trykke på dysen, så kan den simpelthen blæse snavs og støv af fra revner og sprækker.

3. Brug til sidst en klud til at tørre snavset af, som blæses ud på overfladerne.Vip ikke dåsen over 60 grader under drift.Brug korte udbrud for at forhindre afkøling af dåsen.Brug det venligst ikke på et lukket sted.

Brug lejligheder

1. Sofistikeret elektronisk udstyr

Når slutningen af ​​året nærmer sig, kan du tænke på rengøringsopgaverne, der er et værktøj, du bør tage i brug for at hjælpe med at holde dit hjem rent.Hvis du har et tv, et sæt sofaer, en computer ... derhjemme, er luftstøvsuger nødvendig og super nyttig i afkroge af dit hus.Tv-skærm, tastatur eller printkort, den svært tilgængelige støvkaninsamler på bagsiden af ​​dit køleskab … forskellige hjørner formodes at blive rengjort for at holde dem kørende effektivt.

2.Møbel

Luftstøver på dåseer perfekt til at puste støvet eller krummerne fra disken, sofaen eller hylderne osv. Så kan du tørre dem af med en våd klud for at fjerne lugt.Derudover er vores vindueskarme dækket af meget støv.Kun at bruge svampen til at rengøre er ikke nok til at fjerne støvet.Air duster kan gøre dig en tjeneste.Trykluftstøver virker også på gardiner og gardiner.Det er ikke nødvendigt at tage dem ned og lægge dem i vaskemaskinen hver gang.

Air-duster-1

Samlet set,luftstøverer et fantastisk rengøringsværktøj til mange lejligheder.Det spiller en vigtig rolle i vores daglige liv og får os til at håndtere rutiner bekvemt.


Indlægstid: 8-08-2022